Vivo zgodba

Skozi leta

Rdeča nit ekipe Vivo catering ponotranja temeljne vrednote kot so radovednost, domišljija, ustvarjalnost in neustrašnost so sestavni del našega osebnega in poklicnega izobraževanja in rasti. Svoje izdelke in storitve izboljšujemo na kreativen in skrben način.

Leta 1993 je Jerneja Kamnikar ustanovila Vivo catering, ki je v 25 letih postalo je na Slovenskem in evropskem trgu prepoznavna blagovna znamka z visoko kakovostjo na področju prireditvenega cateringa, povezana s kreativnimi rešitvami na področju F&B z visoko dodano vrednostjo. Prvi sedež podjetja je bil kulturni dom Španski borci v Ljubljani, kjer je podjetje opravljalo gostinske storitve za potrebe kulturne dejavnosti, katere podjetje podpira in spremlja vse do danes. Podjetje Vivo je v letih tesnejšega sodelovanja z Drogo d.d.v letu 2001 prevzelo restavracijo Maestro v centru Ljubljane in od takrat se je podjetje začelo ukvarjati izključno s prireditvenim cateringom. Leta 2003 se je sedež podjetja s poslovnimi prostori preselil v renesančni grad Fužine, kjer je vrsto let sobival z Muzejem za arhitekturo in oblikovanje.

Poleg zahtevnih pogostitev na mednarodnih kongresih za svetovno najzahtevnejše organizatorje iz tujine, smo v Vivu najbolj ponosni na zaupanje BRITANSKE KRALJICE ELIZABETE II., da nam je bila zaupana pogostitev njenih gostov ob obisku Slovenije leta 2008. Njen obisk nas je zelo zaznamoval in hkrati potrdil, da smo na pravi poti in je odraz kakovostne storitve, ki jo izvajamo.

Ob osupljivi slavnostni postavitvi omizij s čarobnimi pogrinjki s cvetlično dekoracijo v rožnatih odtenkih je bila kraljica z 72 povabljenimi gosti navdušena. Za popolno pripravo in postrežbo okusnih in izvirnih jedi, za katere je skrbela 53 članska ekipa Vivo cateringa, je bilo usklajeno vse do zadnje potankosti s kraljičinimi predhodniki iz Londona že pred obiskom kraljevega para.

Skupaj z Inštitutom za inovativni management od leta 2015 razvijamo svojo dejavnost na novi lokaciji v centru inovativnih rešitev D125 na Dunajski 125 v Ljubljani.

O PODJETJU

Podjetje Vivo d.o.o. smo z več kot 20-letno tradicijo na slovenskem in evropskem trgu prepoznavna blagovna znamka z visoko kakovostjo, uvrščajo nas v eno izmed treh naj prepoznavnejših catering podjetij Jugovzhodne Evrope. Naš razvoj je bil vsa leta povezan s kreativnimi rešitvami na področju F&B (food and beverage) z visoko dodano vrednostjo. Vivo catering skrbimo za pogostitve na medijsko odmevnih prireditvah in mednarodnih srečanjih, s kulinaričnim razvajanjem in prijaznostjo pa pogosto prispevamo tudi k izvedbi dobrodelnih prireditev. Vivo catering d.o.o. smo podjetje z neprestanim trendom razvoja, ker želimo krepiti prilagodljivost in konkurenčno prednost v močni konkurenci. Zadali smo si cilj intenzivnega sledenja trendov sodobne kulinarike po svetu in doma, krepili bomo kompatibilno storitveno dejavnost, posebej se osredotočamo na trajnostni razvoj in razvoj zdrave prehrane na delovnem mestu za zaposlene.

VIVO ZGODBA
Jerneja Kamnikar

Ustanoviteljica in direktorica

““Spominjam se prvega cateringa, ki smo ga organizirali v Vivu. Bilo je precej vznemirljivo, leta 1998, lahko bi rekli še v prejšnjem stoletju. Pričakovali smo 170 gostov, kar zajeten zalogaj za debitanta tako da je bilo precej adrenalina. Naročnik je bil izkušen in zahteven, zato je naročil Vivo, želel je spremembo – drugače, boljše.””

Zaupajo nam