VIVO D125 24/7

Naš dom in hram vrhunske kulinarike je Center inovativnih rešitev VIVO D125.

Naša dnevna soba se nahaja na Dunajski cesti 125 v Ljubljani, v hiši ki je arhitekturno zaščitena kot kulturna dediščina lokalnega pomena. Pri nas doma vedno diši po novi in drugačni kulinariki, a hkrati nudi v svojem večnamenskem prostoru različne vsebine, poleg zajtrkov in dnevnih kosil tudi poslovne zabave, okroglih miz, predstavitev produktov, obletnice podjetij, razstave in raznih koncerte. Postanite del našega inovativnega, drugačnega, predvsem pa srčnega življenja.

01 05

Dnevna kosila

Naša kuhinja ne pozna meja, kar se vidi predvsem pa okusi v domačnosti jedilnice našega doma. Vsak dan vam nudimo raznoliko kulinarično druženje oplemeniteno z našo in tujo tradicijo.

02 05

Zabave

VIVO D125 živi 24ur skozi 7dni na teden saj zabave ne poznajo ur. Organiziramo in pripravimo zabavo za zaposlene, poslovne partnerje, društva, otroke, študente, ne glede na namen. Pri tem vam pomagamo tudi s kreativno zasnovo, saj je nabor našega prostora brezmejen.

03 05

Srečanja

Želite svojega poslovnega partnerja ali kolega razveseliti, ga skozi druženje ob dobri hrani in kapljici pridobiti na svojo stran ali pa se mu zgolj zahvaliti za napredek, ki sta ga ustvarila skupaj. Ali pa želite svojim najbližjim dati več pozornosti.

04 05

Najem dvorane

Naša hiša je bila grajena v obdobju socializma. Savin Sever jo je naredil za veleblagovnico, ki je pridobila status arhitekturnega spomenika. Mi smo jo pravzaprav rešili pred propadanjem, ji dali dušo, vzeli to kot izziv, medtem ko so jo mnogi videli kot breme.

05 05

Razstave

Naš dom je bil in bo gostitelj mnogih razstav. Prostor, ki diha in pusti umetniški kreativnosti, da pride še bolj do izraza. Predvsem pa da podpiramo umetnost.

Hvala za povpraševanje! Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

{{ errors.first('persons') }}
{{ errors.first('date') }}
{{ errors.first('time') }}
{{ errors.first('name') }}
{{ errors.first('email') }}

Vaših podatkov ne bomo uporabili brez vašega privoljenja, jih posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Če nam boste posredovali vaše podatke, bomo le-te uporabili izključno za potrebe pošiljanja informacij. Zagotavljamo, da vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti in bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Z več kot 20-letno tradicijo na slovenskem in evropskem trgu.

Prepoznavna blagovna znamka z visoko kakovostjo, uvrščajo nas v eno izmed treh najprepoznavnejših catering podjetij Jugovzhodne Evrope. Naš razvoj je bil vsa leta povezan s kreativnimi rešitvami na področju F&B (food and beverage) z visoko dodano vrednostjo.